Jaarlijks verlof van 27-07 t/m 12-08

Over ons

Hoe het begon…

Een passie voor motoren, rijk aan enthousiasme én twee rechterhanden. Dit zijn de eigenschappen die zaakvoerder Flip 28 jaar geleden dreven naar de achterbouw van zijn ouders. Hier vulde hij zijn dagen met sleutelen aan motoren: dat wat hij het liefste doet. Wat hij toen niet wist, was dat dit later het begin bleek van een succesvolle onderneming. Uitgegroeid tot officieel erkende Yamaha-dealer. Wie had dat ooit durven dromen?

Hoe het nu is…

Inmiddels voelt het alsof het nooit anders is geweest. Dag in dag uit staan wij voor onze klanten klaar. En dat doen wij graag. Wij zijn immers motorliefhebbers in hart en nieren en dit werk maakt ons blij.

Service met een gouden randje

VF Motoren staat garant voor kwaliteit en service. Komt u bij ons langs, dan kunt u degelijk advies verwachten. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw nieuwe motor en we voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij komt ook kijken: motoren voor een zeer scherpe prijs!

Aan specialisme geen gebrek

Niet alleen onze passie verklaart ons succes, ook hebben wij de beste werknemers in huis. Dat zaakvoerder Flip jarenlange ervaring heeft met het aankopen, verkopen en herstellen van diverse motoren, dat moge inmiddels duidelijk zijn.

Flip wordt echter bijgestaan door twee ervaren specialisten. Patrick en Tim, die doorgaans te vinden zijn in het werkatelier, hebben een officiële certificering van Yamaha op zak. Daarmee zijn zij in staat íedere motor van een Japans merk te repareren en/of te onderhouden.